soja

måste bara säga: minielvisp + sojamjölk + kaffe = kan inte bli fel.
sitta på balkongen i solen (kunna prutta ostört) och röka en cigg med en sojalatte och knäckemacka är helt underbart. jag satt och log för mig själv. för livet kan vara fantastiskt. med hjälp av småsaker som jag kan njuta av. saker som förut inte fanns på kartan kan ge så otroligt mycket. jag vill aldrig mer ge upp det här!

KOMMENTARER
Skrivet av: Emma

Hej tjejen!

jag dricker inte ND utan har valt att lägga till extra livsmedel vid de 3 mellanmålen som ska vara istället för ND. jag ville lära mig äta igen inte dricka, jag vill tugga för njutningensskull!

vad har du för mellanmål, behöver tips;)



vad bra att du fårr öga för vad som är normalt att äta i portioner. men är du inte rädd för att du ska få i dig för lite.

har du mycket kvar till ett normalt BMI och vikt?

funkar din kropp som den ska har du mens m.m.?



jag vet inte vad en normalportion är och misstror mamma om det är ex en gratäng eftersom den inte kan mätas med dl, jag tror att de tar extra. misstror alla när det har med mat att göra.



hur kan en portion se ut för dig? i mängd menar jag då!

jag har så svårt att tro att det ska gå sakta med min vikt, jag är skit rädd rent ut sagt för att ta något utöver det som står på matschemat!



jätte tråkigt det med din pappa, men då är det verkligen bra att han flyttat! jag har haft precis samma problem, jag vågade inte äta inför min sambo!där var mitt problem och efter det så blev det att jag skämdes inför alla tillslut att äta.

ha en super mysig fredag!

Kram

2010-04-16 @ 17:30:06
URL: http://ammina.blogg.se/
Skrivet av: missh (jennie)

Hej Vanja!



Låter UNDERBART det dära!



Nu e man hemma i sthlm igen.

Nästan fullt kyslskåp, men

ska planera i helgen mer va jag

ska lagfa för nåt o handla mer på

måndag istället.

Blev lite väl sen middag nu, men

ett kvällsmål ska OCKSÅ ner i magen,

så det e bara att hålla sej upp fast

man e trött efter resan!!

Så fort man börjhar tänka att man ska ta

mindre eller hoppa över - så ska man göra

precis TVÄRTOM för det e oftast det rätta!



Ska du göra nåt specieltt i helgen?

Kram!

2010-04-16 @ 19:46:53
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Skrivet av: Jennie

Åh va härligt det låter.. å jag blev så sugenn på framförallt ciggen. Hehe men jag har vart rökfri sen feb 09 så det får förbli en liten dröm.



Kram

2010-04-17 @ 11:00:47
URL: http://nennie.webblogg.se/
Skrivet av: Emma

hej Vanja!

ja skicka jätte gärna mellanmålsförslagen, jag tycker det är jätte svårt och sedan att jag får i mig tillräckligt för vid varje måltid ska jag även kompletera med ND ersättnigen. Men som sagt skicka jätte gärna det!skulle jag verkligen uppskatta!

jag längtar så tills dess att jag kan ta det jag vill och är sugen på till mellanmål, men den tiden kommer väl!



vad bra att du känner att du får i dig det du ska, men varför tror du att det tagit dig så lång tid? har du inte ätit tillräckligt hela tiden?motionerat?kompenserat på ngt sätt? hur många kg är det du lyckats gå upp?

ja jag vet med att man ska ligga lite i överkant än vad som är exakt normalt för att inte "halka tillbaka" men som sagt känns jobbigt! men vi klarar det! bra att mensen ivarejfall kommit lite håller tummarna för att den ska komma regelbundet nu, men det kan ju ta jätte lång tid.



ja jag hatar sådana rätter känner mig inte alls säker i att det jag får är normalt osv... men om du äter köttbullar har du inte sås?det måste jag ha! har du dryck och knäckebröd till dina måltider?det ska jag ha enligt schema.

vi behöver så mycket mer än vad vi tror, men jag har så svårt att se att det ska gälla mig.



jag försöker utmana äs hela tiden men lyckas inte utan att jag tvingas av mamma. jag slingrar mig ut i den trygghet som ÄS gett mig! jag vågar inte trottsa, som tur är har jag mamma som står på siig och verkligen krigar med mig!



sitter och klurar på mina utmaningar för nästa vecka. sätter även upp mål jag vill uppnå och skriver upp mina drömmar allt för att ge mig en extra skjuts i baken.

hur mår du idag?

vad blir det för god mat idag?

ta hand om dig.

Kram

2010-04-18 @ 14:33:16
URL: http://ammina.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Vill jag bli ihågkommen?

E-post: (visas ej)

Min blogg:

Kommentar:

Kärlek
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0