en svår uppmaning

kanske borde berätta om mig själv. jag är ju inte min sjukdom, jag är en person.
men vet inte vad jag ska skriva.

KOMMENTARER
Skrivet av: tycker om din blogg

Du är allt du vill skriva.



2010-09-22 @ 21:21:25
Skrivet av: Anonym

Vore jätteintressant att höra mer om dig.



Läste just lite i din blogg och såg då att du skrev att när man är underviktig "ska" ett mellanmål motsvara ca 300 kcal...tänkte bara höra om den ordinationen ändras när man nått normalvikt, eller om ordinationen till normalviktiga eller överviktiga är annorlunda? Hur många sådana mellanmål "ska" man äta per dag?



S

2010-09-22 @ 21:43:11
Skrivet av: Agnes

anonym: nej, de ordinationer jag fått, dvs det matschema jag gått efter sen jag varit underviktig och som jag fortfarande följer innebär ca 300 kcal till mellanmål, tre gånger per dag. så åt jag när jag var som sjukast och skulle upp i vikt, och vid tillfällen fick jag ta näringsdryck UTÖVER för att vikten skulle öka, och så äter jag nu.

det som är bra med mitt matschema är att man kan följa det livet ut, vare sig man är underviktig, överviktig eller normalviktig. schemat är en genomsnittlig människas behov och det som jag MINST behöver få i mig.

jag jobbar på att inte vara så fäst vid kalorier och matschemat längre, vill bli mer spontan, men det är en otroligt bra guide - mellanmål ca 300 kcal, måltider ca 600 kcal. tre av varje på en dag. då får kroppen i sig det den minst behöver och det den gör av med under en dag.

2010-09-23 @ 18:49:02
URL: http://thelittlesoup.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Vill jag bli ihågkommen?

E-post: (visas ej)

Min blogg:

Kommentar:

Kärlek
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0